Our story

Papadia Village sau Papadia, cum ii spun prietenii , a inceput dintr-un vis, din dorinta de a aduce Oltenia mai aproape de natura si de a aduna o comunitate de oameni frumosi cu valori autentice intr-un loc creat si desprins din poveste.
A pornit din incapatanarea a doi oameni, cu implicarea unei echipe motivate, cu un efort sustinut si ambitie multa.

Our story - Papadia Village
Our story- Papadia Village

2021 este anul in care am deschis portile catre Papadia Village si speram ca an de an sa crestem, sa inovam si sa impresionam, atat prin calitatea serviciilor, dar mai ales prin prospetimea produselor pe care le dorim cat mai locale si prin amabilitatea personalului nostru (papadiile cum ne mai spunem noi).

Our story - Papadia Village
Our story - Papadia Village

Noi suntem doi! Sau mai bine zis, doi prieteni (Cristian si Florin), doua familii care isi propun sa duca cat mai departe un vis care mocneste de ceva timp in inimile noastre.

Toti suntem calatori, asa că am găsit inspiratie in plecarile noastre în jurul lumii si am adus-o acasă, la noi, la sat. In hambarul nostru, veti gasi amintiri de peste tot din lume, dar bineinteles si traditionale romanesti si oltenesti.

Our story - Papadia Village
Our story - Papadia Village

Decorul l-am facut noi. Nu pentru ca nu am fi adeptii designerilor, dar pentru ca am vrut ca acest colt de lume sa aiba cat mai mult amprenta noastra personala. Cristian a fost arhitect, designer, sef de echipa, in timp ce Monica si Florin au fost preocupati pe langa partea de design si de relationarea cu voi, cei care ne cautati, prietenii nostri.