Barn - Papadia Village

Barn

Hambarul Papadia a fost gandit inca de la inceput pentru evenimente intime!

Capacitatea hambarului este de maxim 200 de persoane in interior, dar cum se doreste ca evenimentul sa fie si in exterior, ne-am pliat pe aceasta cerinta. Terasa noastra din fata hambarului este destul de incapatoare , astfel incat putem realiza evenimente cu mai multe persoane, dar ne dorim ca limita sa fie de pana in 200 de persoane.

De asemenea, in 2022 vom deschide la Papadia Forest, un loc pentru evenimentele mai micute sau mesele in familie cu prietenii, cu o capacitate de 30-40 persoane. Meniul in aceasta locatie se bazeaza mai mult pe self-service si mancare de tip mediteranean sau traditional la gril, protap, ceaun s.a.m.d.

Barn - Papadia Village
Barn - Papadia Village

Papadia Villiage nu este destinat doar evenimentelor private!

De fiecare data cand avem ocazia, facem evenimente proprii, cu dj, trupe, evenimente tematice etc. si in scurta noastra experienta din 2021, avem la activ cateva realizari cu care ne putem mandri.

Barn - Papadia Village
Barn - Papadia Village

Dar sa lasam la o parte vorba si sa trecem la fapte!

Va asteptam sa ne treceti pragul si va promitem ca o sa aveti parte de cele mai relaxante zile la noi. Nu ezita, fie ca ne contactezi telefonic, online sau ajungi in ograda noastra cineva se va ocupa ca totul sa fie in regula.

Barn - Papadia Village
Barn - Papadia Village